Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

FILLERINA 12 HA - NIJE MAGIJA, NEGO NAUKA!

09/03/2022
od strane Vera Furtula


Lepota više ne mora da boli. San mnogih žena se konačno ostvario.

“Želim da mi usta izgledaju punija, a bore nestanu, ali se jako plašim igle”

Često ovo čujemo u apoteci, od drugarica ili pročitamo na forumima. Sve nas je zato obradovala vest da se na tržištu pojavio prvi dermokozmetički tretman na bazi hijaluronskih filera koji se nanosi na lice, a potpuno je bezbolan i veoma jednostavan. Tretman traje 14 dana, a efekti koji se primećuju već nakon dva dana su povećanje volumena usana i jagodica. Ono što je zadatak Fillerine jeste da lice izgleda mlađe i zategnutije, da se smanji dubina bora i vrati sjaj koži.


ŠTA JE TO HIJALURONSKA KISELINA?

Hijaluronska kiselina predstavlja osnovni sastojak ljudskog tela. Ona je sastavni deo strukture kože koja joj daje hidrataciju, gipkost i tonus. Ima sposobnost da vezuje vodu i zadrži je u dubokim slojevima. Nažalost koncentracija i kvalitet hijaluronske kiseline se tokom života smanjuje. Zbog svojih osobina koristi se pored kozmetologije i u oftalmologiji, reumatologiji i estetskoj medicini.


KAKO TO USPEVA FILLERINI?

Fillerina je nekada sadržala 6 molekula hijaluronske kiseline, ali su naučnici usavršili njenu formulu i ona se danas sastoji od 12 molekula hijaluronske kiseline koje su različite molekulske mase. Oni molekuli najmanje molekulske mase uspevaju da prodru u najdublje slojeve kože, dok veliki molekuli ostaju u najplićim slojevima.

Ovakvu formulu nema nijedan preparat na tržištu i zato je Fillerina jedinstvena.
Intenzivni set se sastoji od dve faze-hijaluronskog filer gela i negujućeg seruma.
Izuzetno je važno da se u toku korišćenja uzima dovoljno vode, jer hijaluron vezuje vodu za sebe i tako ostvaruje svoje efekte.


KAKO IZGLEDA TRETMAN?

Tretman traje 14 dana, tako što svako veče nanesemo prvo filer gel na mesta gde želimo efekat-usta, bore, jagodice. Pre nanošenja popijemo dve čaše vode. Sačekamo 15min, a zatim nanosimo drugu fazu. U toku noći tretman će učiniti da nam koža postane baš onakva o kakvoj smo maštali-zategnuta i sjajna.


NISU SVI ISTI I TO FILLERINA ZNA

Ono što dodatno izdvaja Fillerinu od svih ostalih preparata za kožu je individualan pristup svakoj ženi. Tako će jedna Fillerina biti namenjena ćerki, a sasvim druga njenoj majci, jer starija koža ima dublje bore i potreban joj je intenzivniji tretman.

Tretmane razlikujemo u tri stepena inteziteta.

A šta posle tretmana?
Svi koji budu oduševljeni efektom intenzivnog tretmana mogu nastaviti da koriste dnevne i noćne kreme, kao i kreme oko usana i očiju koje se takodje nalaze u tri inteziteta.


SVE ŠTO SMO REKLI POTVRDILA SU KLINIČKA ISPITIVANJA

Malo koji dermokozmetički preparat se moze pohvaliti time da je preko 200 kliničkih studija pokazalo njegovu efikasnost.

Kliničke studije su potvrdile da Fillerina:

  • *smanjuje dubinu bora u proseku 21.8-54.8%
  • *smanjuje volumen bora 26.3-48.1%
  • *povećava volumen usana 14.2-44.7%

Efekat Fillerine takođe zavisi od toga kakva je koža, koliko vode unosite i kako vaša koža vezuje vodu za hijaluronsku kiselinu. Istraživanja su pokazala da postoji 16% onih kod kojih se efekat ne vidi u regijama koje traže volumen, već u opštem stanju kože.

Ceo proces je bezbolan, i sve bez bockanja, bez otoka i bez modrica.

Fillerina je dokaz mudrosti da je ulaganje u kožu investicija, a ne trošak!