Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

FILLERINA- Day cream Grade 4

Fillerina
8,450.00 RSD
Na lageru
+

Fillerina 12HA Densifying- Filler dnevna krema je svakodnevni tretman koji nadopunjuje i učvršćuje celo lice. Hidratantna i zaštitna, koristi se ili samostalno ili u kombinaciji sa ostalim Fillerina preparatima.

 

DELOVANJE:

– Početne bore i linije ekspresije.

– Početne starosne bore i neujednačen mikroreljef.

– Početne depresije i istrošenost tkiva.

– Koža smanjene debljine, gustine i plastičnosti.

– Početni znaci opuštenosti.

– Potreba za većim volumenom jagodica i usana.

LABO TRANSDERMALNA TEHNOLOGIJA

Koža je teško propustljiva. Kako bi hijaluronske kiseline i funkcionalne molekule Fillerina mogle prodreti kroz različite slojeve kože, istraživači Laboa razvili su patentiranu transdermalnu tehnologiju koja se temelji na vrlo niskoj molekulskoj masi aktivnih supstanci. To je osnovni uslov koji garantuje njihovo prodiranje u različite slojeve kože. Upravo zahvaljujući tom kontrolisanom prodiranju, aktivni sastojci su zaista učinkoviti.

 

NAČIN UPOTREBE:

Proizvod nanositi ujutru na čisto lice i vrat uz laganu masažu radi boljeg upijanja. Za detaljna uputstva pogledati letak. Samo za spoljnu upotrebu. Ne gutati. Držite dalje od toplote. Izbegavati kontakt sa očima.

Filerina kompleks: Švajcarski patent br. CH 705 713.

Jačina: Stepen 3.

Tuba od 50 ml.