Upozorenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Lactocare Daily sa cinkom 20 kapsula

Biofarma
780.00 RSD
+

Opis proizvoda
Ukupan broj probiotskih bakterija je šest milijardi, što predstavlja optimalnu količinu po važećim preporukama. Pored njih u sastav Lactocare Daily ulazi prebiotik, fruktooligosaharid, koji se aktivira u debelom crevu gde postaje hrana za korisne bakterijske sojeve. Cink doprinosi normalnom metabolizmu ugljenih hidrata i ima dokazanu ulogu u jačanju imuniteta.

Doziranje i način primene
Kapsulu uzeti sa čašom vode ili sipati sadržaj kapsule u jogurt i popiti. Namenjen je pacijentima sa sindromom nervoznih creva, sa abdominalnim bolom, grčevima, nadutošću, gasovima, prolivom i zatvorom.

Sastav
Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, fruktooligosaharid i cink.

Proizvođač: Biofarma
Brend:
Lactocare
Karakteristike: Lactocare Daily probiotik namenjen je pacijentima sa sindromom iritabilnog creva. Simptomi su abdominalna bol, grčevi, nadutost, gasovi, proliv i zatvor.
Osobine artikla: Jača imunitet
Osobine artikla:
Ne povećava nivo glukoze i insulina u krvi što ga čini pogodnim za dijabetičare