Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Herbiko® Afrička šljiva forte 10 kapsula

1,560.00 RSD
+

Afrička šljiva® Forte je dodatak ishrani na bazi ekstrakta kore afričke šljive i aminokiseline S - adenozil- L -metionina (SAM-e).
Pored pozitivnih uticaja beta-sitosterola iz kore afričke šljive koji ostvaruju svoju ulogu u metabolizmu testosterona, smanjenju upale, otoka i veličine prostate, dodatan pozitivan uticaj na zdravlje muškaraca i „dobar osećaj“ ostvaruje dodatak SAM-e. SAM-e utiče na sintezu neurotransmitera – serotonina, dopamina, noradrenalina – hormona odgovornih za naše „dobro raspoloženje“. Smanjenje i disbalans serotonina, dopamina i noradrenalina u organizmu utiče na nastanak depresije kao i na različite promene raspoloženja. Dobro raspoloženje i dobar osećaj, važni su faktori za normalan libido i kvalitetan seksualni odnos.

Način upotrebe i doziranje
Jedna kapsula dnevno uz čašu vode, najbolje uz obrok

Sastav

SAMe - 100 mg;
Suvi ekstrakt kore afričke šljive standardizovan na min. 2.5% ukupnih fitosterola - 130 mg   (3.25 mg betasitosterola po kapsuli)

Proizvođač: Abela Pharm

Brend: Afrička šljivaSlični proizvodi