Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Immunotrofina D rastvor 200 ml

Dmg Italia Srl
1,800.00 RSD
+

Immunotrofina D sirup je dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor beta – glukana, arginina, vitamina B5, B6, B12, vitamina D i joda. Ovi sastojci imaju važne fiziološke uloge u organizmu. Vitamini B6, B12 i D doprinose normalnom funkcionisanju imunog sistema, smanjenju iscrpljenosti i umora. Vitamin D učestvuje u normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora, kao i održavanju normalne funkciji mišića, kostiju i zuba. Jod učestvuje u produkciji hormona štitne žlezde, kao i njenoj normalnoj funkciji. Arginin je aminokiselina koja učestvuje u izgradnji proteina. Beta- glukan je sastojak izolovan iz kvasnice Saccharomyces cereviseae.

Doziranje i način primene
Popiti jednom dnevno 5 do 10 ml sirupa, najbolje između obroka. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od tri godine.

Sastav
L-arginin, vitamin B5, vitamin B6, vitamin B12, vitamin D3, jod, 1,3/1,6 - beta-glukan iz Saccharomyces cerevisiae.

Dodatne informacije
Proizvođač:
Dmg Italia Srl
Brend: Immunotrofina D
Karakteristike: Immunotrofina D sirup poboljšava metabolizam limfnih tkiva, potencira imuni odgovor. Preporučuje se njegova upotreba kod dece sa čestim infenkcijama gornjih disajnih puteva i uvećanja trećeg krajnika.
Osobine artikla: Potenciraju imuni odgovor
Osobine artikla: Jačaju lokalne mehanizme odbrane