Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Viranto forte sirup 100ml

4U Pharma Gmbh
768.24 RSD
Na lageru
+

VIRANTO Forte je sirup prirodnog sastava, koji je efikasan lek za prehladu i grip. Njegovo jako dejstvo na viruse je klinički dokazano. Viranto forte efikasno deluje i na bakterije od kliničkog značaja – prirodni je antibiotik!

Doziranje i način primene

Viranto Forte sirup treba primeniti odmah, u roku od 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa. Klinički je dokazano da primenjen u prva 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa, u terapijskoj dozi, efikasno deluje na virus. Primenjen u prvih sat do dva od pojave prvih simptoma, Viranto Forte omogućava da se dete prati, da se sačeka 2 do 3 dana sa primenom antibiotika i druge suportivne terapije (antipiretika, kapi za nos), bez bojazni da će do bilo kakvih komplikacija doći, čak iako je u pitanju neka bakterijska infekcija. Dragi roditelji, preporučujemo da Viranto Forte imate kod kuće kako biste mogli da ga primenite odmah po pojavi prvih simptoma kod Vaših mališana.

Sastav
U 10ml: ekstrakt korena pelargonijuma/geranijuma 35mg, suvi ekstrakt ploda zove 200mg, standardizovano na 10% polifenola 20mg, ekstrakt ploda acerole 120mg, standardizovano na 25% vitamina C 30mg, ekstrakt ploda šipka 86mg, standardizovano na 70% vitamina C 60,2 mg, cink-laktat 5,5mg

Dodatne informacije
Proizvođač: 4U Pharma Gmbh
Brend: Viranto
Karakteristike: VIRANTO Forte je sirup prirodnog sastava koji je efikasan lek za prehladu i grip. Za decu iznad 3 godine i odrasle.
Osobine artikla: Sprečava vezivanje virusa za receptore ćelije i njegovo razmnožavanje
Osobine artikla: Virusne infekcije gornjeg respiratornog trakta
Osobine artikla: Priorodni antibiotik, sprečava komplikacije i pojavu sekundarne bakterijske infekcije