Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Intesta 60 kapsula

1,469.10 RSD
+

Intesa je proizvod koji se koristi kod pacijenata na standardnoj terapiji lekovima ili kao samostalni tretman u sledećim slučajevima: sindrom razdražljivog creva, zapaljenske bolesti creva, dijareje, poremećaj crevne flore, crevne infekcije, deficit masnih kiselina kratkih lanaca, zapaljenje creva u kancerskom stanju posle radioterapije i hemoterapije. Butirat utiče na smanjenje zapaljenja. Povoljno deluje na ćelijsku homeostazu, ima antioksidativne, antikancerogene i antiinflamatorne funkcije.

Doziranje i način primene
Odrasli: Jedna kapsula dva puta dnevno, ujutru i uveče uz obrok. Preporuka je da se proizvod koristi najmanje tri meseca. Deca iznad sedam godina: Jedna kapsula dnevno, poželjno uveče uz obrok. Preporuka je da se koristi najmanje šest nedelja. U zavisnosti od individualnih zahteva, lekar može preporučiti drugačije doziranje. Proizvod ne uzimati ukoliko postoji alergija na neki od sastojaka, ne koristiti u periodu trudnoće i dojenja.

Sastav
Jedna kapsula sadrži 500 mg mikrogranuliranog natrijum butirata i biljnih triglicerida što je ekvivalent 150 mg natrijum butirata.

Karakteristike:

Intesta je dijetetski proizvod koji se koristi za potrebe ishrane kod pacijenata na standardnoj terapiji lekovima ili kao samostalni tretman u sledećim slučajevima: Sindrom razdražljivog creva (Sindrom iritabilnog kolona) Inflamatorne bolesti intestinalne mukoze (uključujući inflamatorne bolesti creva, dijareje različite etiologije) Poremećaj crevne flore Intestinalne infekcije i dijareja (uključujući dijareju usled korišćenja antibiotika) Deficit masnih kiselina kratkih lanaca Inflamacija creva u kancerskom stanju posle radioterapije i hemoterapije

Slični proizvodi