Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Nice collagen granule 15 kesica

MINT PHARM
2,232.00 RSD
+

Apsorbuje se 1,5 puta efikasnije u odnosu na ostale kolagene životinjskog porekla. Smatra se najboljim izvorom kolagena u medicinske svrhe, kao i najsigurnijim i najčistijim biološki dostupnim kolagenom. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena, normalnoj funkciji hrskavice, krvnih sudova i kože. Cink doprinosi održavanju normalne kose, noktiju i kože. Bakar doprinosi normalnoj pigmentaciji kože i kose, održava normalnu fiunkciju vezivnog tkiva, vitamin E, vitamin C, cink i bakar doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Rezultati svakodnevne upotrebe u periodu od 6 do 8 nedelja: podstiče regeneraciju kože, smanjuje pojavu bora i popravlja strukturu kose i noktiju, povoljno utiče na zaceljivanje rana, smanjenje telesne težine i na elastičnost zglobova, ligamenata i mišića.

Doziranje i način primene

Rastvoriti sadržaj jedne kesice Nice kolagena u 200 ml vode, soka, jogurta ili nekog drugog napitka koji nije previše kiseo i popiti jednom dnevno. Dobro promešati i uvek koristiti sveže pripremljen napitak. Naš proizvod je namenjen starijima od 25 godina, izuzev trudnica i dojilja.

Sastav

U jednoj kesici: Naticol® – hidrolizovani riblji kolagen tipa I 5000 mg, vitamin C (L-askorbinska kiselina) 80,0 mg, Cink (cink-glukonat) 15,0 mg, vitamin E (DL-α-tokoferil-acetat) 15,0 mg, bakar (bakar-citrat hemihidrat) 1,0 mg

Karakteristike: Nice Collagen Drink sadrži Naticol® hidrolizovani riblji kolagen uz dodatak nutrijenata, (vitamin C, vitamin E, bakar i cink). Smatra se najboljim izvorom kolagena u medicinske svrhe.

Osobine artikla: Redukuje pojavu bora, poboljšava strukturu kose, kože i noktiju
Osobine artikla: Visoka koncentracija kolagena od 5g po dozi
Osobine artikla: Apsorbuje se 1,5 puta efikasnije u odnosu na ostale kolagene životinjskog porekla. Smatra se najsigurnijim i najčistijim biološki dostupnim kolagenom.