Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

M.E.V. Feller Probifast 10 kesica

1,185.00 RSD

Probifast je jedinstveni preparat za bakterijske kulture prilagođen deci i odraslima.

Delovanje:  Pripremljen je u odgovarajućim dnevnim dozama koje sadrže dva soja bakterijskih kultura, Bifidobacterium lactis BL-04 i Lactobacillus rhamnosus BIFOLACTMGG. Svaki od sojeva bakterije deluje u drugom delu creva - Bifidobacterium lactis BL-04 su prisutni u donjem delu creva, a Lactobacillus rhamnosus GG u gornjem delu, koji pruža potporu duž celog crevnog trakta. Zaštita bakterijskih kultura od želučane kiseline obezbeđena je patentiranom, inteligentnom ProTarget® mikrokapsuliranom tehnologijom koja obezbeđuje ciljano delovanje i oslobađanje i kolonizaciju bakterija duž crevne sluznice. Proizvod takođe sadrži vitamin D, koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema.

Sastav u dnevnoj dozi (1 kesica):

  • Lactobacillus rhamnosus BIFOLACTM GG 12,5 mg;
  • Bifidobacterium lactis (BL-04) 11,11 mg;
  • Vitamin D3 (holekalciferol) 8,2 μg

Način primene:

Deca do 12 godina starosti: 1/2 kesice na dan. Odrasli i deca iznad 12 godina: 1 kesica na dan. Sadržaj primeniti direktno u usta.

Pakovanje: 10 kesica.

Specifično za FAST MELT tehnologiju, brzo se topi u ustima, omogućava jednostavnu upotrebu bez dodatnog unosa tečnosti sa osvežavajućim ukusom bobica.

Zdrav digestivni sistem je temelj zdravlja celog organizma!

Slični proizvodi