Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Femisan B kapi 30 ml

Herba Svet
1,008.00 RSD
Uskoro na stanju

Femisan B je dodatak ishrani na bazi vodeno-alkoholnih ekstrakata herbe bele imele, lista matičnjaka, herbe hajdučke trave, cveta nevena i korena valerijane. Zahvaljujuću svom sastavu ublažavaju simptome menopauze kao što su nervoza, lupanje srca, nesanica, pojačano znojenje, razdražljivost i nagli osećaji toplote. Preventivno deluju protiv bolesti koje se javljaju u menopauzi, kao što su osteoporoza, visok krvni pritisak, arterioskleroza i šećerna bolest. Ne sadrže hormone, veštačke boje ni konzervanse.

Doziranje i način primene
Način primene: Jednu porciju (30 kapi / 0,75g), rastvoriti u čaši vode i popiti dva do četiri puta dnevno pre jela. Pre upotrebe promućkati. Preporučuje se kontinuirano korišćenje 4-6 nedelja, napraviti pauzu dve nedelje, pa ponoviti terapiju. Upozorenje: Proizvod nije namenjen osobama preosetljivim na neki od sastojaka, trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 16 godina. Osobama koje boluju od drugih bolesti ili koriste druge lekove savetuje se konsultacija sa lekarom, pre upotrebe ovog proizvoda. Alkohol prisutan u kapima može uticati na psihofizičke i motorne funkcije. Napomena: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Ovaj proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja dece.

Sastav
Tečni ekstrakt herbe bele imele 30%, tečni ekstrakt lista matičnjaka 20%, tečni ekstrakt herbe hajdučke trave 20%, tečni ekstrakt cveta nevena 15%, tečni ekstrakt korena valerijane 15%. Sadržaj alkohola: 40-45% poreklom iz tečnih biljnih ekstrakata.

Karakteristike: Femisan B su biljne kapi namenjene ženama u menopauzi. Na prirodan način ublažavaju simptome menopauze i preventivno deluju protiv bolesti koje se javljaju u menopauzi, kao što su osteoporoza i ateroskleroza.
Osobine artikla: Smanjuje pojačano znojenje
Osobine artikla: Smanjuje razdražljivost