Upozorenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Natural Wealth Kalcijum magnezijum cink 100 tableta

Natural Wealth
1,430.00 RSD
+

Natural Wealth Ca+Mg+Zn tablete predstavljaju multimineralni dodatak ishrani koji ima višestruko dejstvo, kalcijum je odgovoran za zdravlje kostiju i zuba, poboljšava gustinu kostiju kod osteoporoze, magnezijum doprinosi boljem radu srčanog mišića, smanjuje grčeve i povoljno deluje kod hroničnog umora, a cink je neophodan za rast, razvoj i dobar imunitet.

Doziranje i način primene
Odrasli uzimaju jednu tabletu dnevno sa čašom vode, najbolje posle obroka. Ukoliko se uzimaju drugi lekovi kao terapija, neophodno je napraviti razmak zbog uticaja minerala na apsorpciju lekova. Treba biti obazriv ukoliko su postojale ranije tegobe sa bubrežnim kamencem.

Sastav
Jedna tableta sadrži: kalcijum 334 mg, magnezijum 134 mg, cink 8mg.

Dodatne informacije
Proizvođač:
Natural Wealth
Brend: Natural Wealth
Karakteristike: NW Ca+Mg+Zn tablete će vam pomoći u zaštiti koštano-zglobnog sistema. Kalcijum, magnezijum i cink doprinose održavanju normalnih kostiju. Kalcijum i magnezijum doprinose normalnoj funkciji mišića. Kalcijum doprinosi normalnoj neurotransmisiji (prenosu nervnih impulsa), a magnezijum normalnom funkcionisanju nervnog sistema.
Osobine artikla: Za sportiste
Osobine artikla: Za normalno funkcionisanje nervnog sistema