Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

MaxMedica Pro Nerv kapsule

Mmglobal
576.00 RSD

Pro Nerv je prirodno rešenje za smirenje. Sadrži biljne ekstrakte matičnjaka, valerijane i gloga, koji sinergističkim efektom doprinose smanjenju napetosti, stresa, nervoze, povoljno utiču na poboljšanje raspoloženja i koncentracije, omogućavaju lakše uspavljivanje i san koji nije isprekidan i duže traje. Preporučuje se primena Pro Nerv kapsula za ublažavanje stresa, napetosti, nervoze i razdražljivosti, kod problema sa koncentracijom i pamćenjem, u situacijama pojačane mentalne aktivnosti, za poboljšanja raspoloženja, kod nesanice i nemirnog, isprekidanog sna. Povoljno deluje na krvni pritisak, poboljšanje cirkulacije i opuštanje mišića.

Doziranje i način primene
Za ublažavanje stresa preporučuje se uzimanje 1 kapsule dva puta dnevno. Za postizanje kvalitetnog sna preporučuje se uzimanje 2 kapsule, 30-60 minuta pre odlaska na spavanje.

Sastav
Ekstrakt lista matičnjaka 50 mg; ekstrakt korena valerijane 40 mg; ekstrakt ploda gloga 40 mg.

Karakteristike: 

Formulisan na biljnoj bazi, bez dodataka sintetskih sedativa i anksiolitika, Pro Nerv pomaže kod stanja stresa, napetosti i uznemirenosti, utiče na kvalitet sna i poboljšava cirkulaciju.
Osobine artikla:

Formulisan na biljnoj bazi, bez sintetskih sedativa
Osobine artikla: Ne dovodi do navikavanja i zavisnosti
Osobine artikla: Proizvod se koristi po potrebi


Slični proizvodi