Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Neuronal 20 kapsula

Labialfarma Sa
3,024.00 RSD
+

Neuronal sadrži jedinstvenu kombinaciju nukleotida i vitamina koja utiče na prirodni proces obnavljanja oštećenih nerava prilikom bolnih stanja povezanih sa kičmenim stubom kao što su: bol u vratu, bolni sindrom u lumbalnoj regiji, regiji ramena i ruku, lumbago, išijas, kompresija korena spinalnih nerava, diskus hernije, periferne neuropatije.

Doziranje i način primene
Jedna kapsula dnevno uz malo vode. Preporučuje se da se kapsule uzimaju najmanje mesec dana. Prirodni i bezbedan proizvod koji se može uzimati onoliko dugo koliko je to neophodno.

Sastav
Sadrži NCFR-6 jedinstvenu kombinaciju nukleotida i vitamina: Nukleotid (UMP) 50mg; Niacin 20mg; Vitamin B6 4,2mg; Vitamin B1 3mg; Folati 400 µg; Vitamin B12 9 µg. Ne sadrži so, gluten, kvasac, soju, mlečne proizvode i konzervanse.

Karakteristike: Neuronal sadrži jedinstvenu kombinaciju nukleotida i vitamina koja utiče na prirodni proces regeneracije oštećenih nerava prilikom bolnih stanja povezanih sa kičmenim stubom.
Osobine artikla: NEURONAL utiče na prirodni proces regeneracije oštećenih nerava prilikom bolnih stanja povezanih sa kičmenim stubom