Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Chymoral 30 tableta

Galenika
825.00 RSD
+

Chymoral tablete su dodatak ishrani i sadrže dva proteolitička enzima: tripsin i himotripsin. Koristi se kao pomoćna terapija za ublažavanje otoka nastalih kao posledica upale (oticanje zuba i desni), u terapiji hematoma, hiruških trauma, kod povrede mišića i zglobova, posle carskog reza i kod hroničnih respiratornih bolesti, gde smanjuje gustinu sekreta i olakšava njegovo izbacivanje. Poboljšava dejstvo nekih antibiotika.

Doziranje i način primene
Tablete se uzimaju isključivo na prazan želudac, odnosno jedan sat pre obroka, 3x2 tablete. Ovaj lek ne smeju koristiti deca mlađa od 12 godina, a trudnice i dojilje samo uz konsultaciju sa lekarom. Chymoral forte se ne sme upotrebaljavati u kombinaciji sa alkoholom.

Sastav
Jedna tableta sadrži enzime tripsin 100000 USPj i himotripsin 21000 USPj

Proizvođač: Galenika
Brend: Chymoral
Karakteristike: Chymoral tablete predstavljaju dodatni izvor proteolitičkih enzima. Koriste se kod otoka i podliva, poremećenog protoka krvi i limfne tečnosti, za lakše iskašljavanje.
Osobine artikla: Izvor proteolitičkih enzima
Osobine artikla: Ublažava otok
Osobine artikla: Smanjuje gustinu i olakšava izbacivanje bronhijalnog sekreta