Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

MIOCYSTINN® Fertile 20x2,34g kesica

Elephant Co. d.o.o. Srbija
1,382.40 RSD
+

MIOCYSTINN® Fertile predstavlja jedinstvenu formulaciju sa mio-inozitolom, D-hiro-inozitolom i folnom kiselinom, koja se preporučuje ženama koje imaju poremećaje prouzrokovane sindromom policističnih jajnika, metaboličkim sindromom i insulinskom rezistencijom.

Doziranje i način primene
Rastvoriti sadržaj jedne kesice u čaši vode i popiti dva puta dnevno.

Sastav
MIOCYSTINN® Fertile kao aktivnu komponentu u jednoj kesici proizvoda sardrži CARONOSITOL Fertility 3,6:1 (0,7g) od toga: Mio-inozitol 0,55g, D-hiro-inozitol 1,55g; Folna kiselina, 1% na D-manitolu, od toga- Folna kiselina 200 µg.

Proizvođač: Elephant Co. d.o.o. Srbija
Brend: MIOCYSTINN® Fertile
Karakteristike: MIOCYSTINN® Fertile predstavlja prirodno rešenje za lečenje sindroma policističnih jajnika.
Osobine artikla: MIOCYSTINN® Fertile predstavlja jedinstvenu formulaciju sa mio-inozitolom, D-hiro-inozitolom i folnom kiselinom koja se preporučuje ženama koje imaju poremećaje prouzrokovane sindromom policističnih jajnika, metaboličkim sindromom i insulinskom rezistenci
Osobine artikla: Inozitol povećava osetljivost ciljnih organa na insulin čime se smanjuje nivo šećera u krvi i regulišu se mnogi neprijatni simptomi PCOS-a.
Osobine artikla: Mio-inozitol povećava broj ovulacija i plodnost, razlaže masti i snižava nivo holesterola u krvi, ali i povećava osetljivost receptora na serotonin, pa ima pozitivan uticaj na raspoloženje.