Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Bulardi probiotik 10 kapsula

Abela Pharm
740.00 RSD
+

Bulardi probiotik je prirodni preparat koji utiče na otklanjanje loših bakterija i njihovih toksičnih produkata iz organizma. Sprečava pojavu dijareje, obnavlja sluzokožu i pojačava imunitet u crevima. Može se koristiti u kombinaciji sa svim antibioticima i idealan je u borbi protiv dijareje izazvane antibioticima. Obnavlja crevnu mikrofloru, sprečava razmnožavanje štetnih bakterija u debelom crevu i na taj način sprečava ispoljavanje simptoma dijareje. Bulardi probiotik se preventivno koristi pre odlaska na putovanja i tokom puta, jer zaustavlja i smanjuje prateće neprijatne simptome.

Doziranje i način primene
U zavisnosti od razloga, Bulardi probiotik se može koristiti jedna do dve kapsule na dan. Ukoliko je razlog upotrebe korišćenje antibiotika, obavezno nastaviti terapiju i dve do četiri nedelje nakon prestanka korišćenja antibiotske terapije. Tokom putovanja, Bulardi Probiotik se koristi pet dana pre puta i sve vreme tokom trajanja putovanja treba uzimati jednu kapsulu. Uz standardnu terapiju za Clostridium difficile, Bulardi probiotik se koristi dve kapsule na dan, najmanje četiri nedelje. Neželjena dejstva nisu poznata, ali treba napomenuti da je kontraindikovana primena kod osoba sa centralnim venskim kateterom.

Sastav
5 milijardi probiotske (250 mg) kulture Saccharomyces boulardii.

Proizvođač: Abela Pharm
Brend: Bulardi
Karakteristike: Bulardi Probiotik kapsule ublažavaju i skraćuju trajanje dijareje, normalizuju rad creva, zaustavljaju dijareju i pojačavaju imunitet creva.
Osobine artikla: Ublažava simptome i skraćuje trajanje već postojeće dijareje
Osobine artikla: Normalizuje rad creva