Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Multilac baby prašak 10 kesica

Pharmaswiss
819.84 RSD

Multilac baby sadrži devet probiotskih sojeva i prebiotik koji doprinose zdravlju creva beba i dece. Kod dece koja su rođena carskim rezom dokazan je nedostatak probiotika u crevima. Multilac baby je sinbiotik što znači da je njegovo dejstvo poboljšano sa devet vrsta živih probiotika i prebiotikom koje sadrži. Oni deluju na crevnu floru, obnavljaju je kada je oštećena dejstvom antibiotika, podižu imunitet u periodu mogućih infekcija.

Doziranje i način primene
Bebe od četvrtog meseca jedna kesica dnevno rastvorena u malo vode ili mleka (majčino ili adaptirana formula). Deca od dve godine starosti mogu korititi bez rastvaranja, direktno u usta.

Sastav
U jednoj kapsuli se nalazi 4,5 milijardi bakterija i 63 mg oligofruktoze.

Proizvođač: Pharmaswiss
Brend: Multilac
Karakteristike: Multilac baby doprinosi zdravlju creva najmlađih. Korisne bakterije koje sadrži, naseljavaju creva i na taj način se crevna flora obnavlja, podiže imunitet, smanjuje se oštećenja creva nastalo upotrebom antibiotika.
Osobine artikla: Dodatak ishrani preporučuje kod dece starosti 4 meseca i starije