Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Probiotic 10 kapsula

Hemofarm
489.67 RSD
+

Probiotic se preporučuje odraslima i deci, posebno kada postoji rizik od narušavanja crevne flore ili u situacijama kada je potrebno obnoviti već narušenu crevnu floru usled delovanja različitih unutrašnjih ili spoljnih faktora kao što su višak želudačne kiseline, žučne soli, promenjena ili nepravilna ishrana, neadekvatan kvalitet vode za piće, uzimanje nekih lekova, prehlade i infekcije, privremena promena mesta boravka ili klimatskih uslova.

Doziranje i način primene
Uobičajena doza za odrasle i decu je 1 kapsula dnevno, nezavisno od obroka. Ukoliko dete ne može da proguta kapsulu, kapsulu treba otvoriti i sadržaj razmutiti u maloj količini vode ili nekog napitka.

Sastav
Sadrži sojeve: Lactobacillus helveticus Rosell-52, Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, Bifidobacterium longum Rosell-175. Ostali sastojci: skrob, magnezijum-stearat, antioksidans, askorbinska kiselina, hidroksipropilmetilceluloza (sastojak kapsule). Sadrži tragove soje i mleka.

Proizvođač: Hemofarm
Brend: Probiotic
Karakteristike: Probiotic je dodatak ishrani koji obogaćuje crevnu floru i tako doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta.
Osobine artikla: Doprinosi jačanju odbrambenih sposobnosti organizma
Osobine artikla: Doprinose očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta