Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Apuretin Slim 60 kapsula

Naturprodukt pharma
1,094.62 RSD
+

Apuretin Slim je namenjen odraslim osobama preko 18 godina, koji štiti ćelije od oksidativnog stresa, pomaže u eliminaciji viška vode iz organizma i ubrzava metabolizam i pomaže u smanjenju prekomerne telesne težine. Preparat sadrži hrom (utiče na normalan nivo glukoze u krvi) i cink (utiče na normalno funkcionisanje imunog sistema), koji doprinose normalnom metabolizmu.

Doziranje i način primene
Apuretin Slim se primenjuje dva puta dnevno po jedna kapsula. Poseban oprez je potreban kod osoba sa srčanim tegobama, koji bi se pre započinjanja uzimanja ovog proizvoda morali posavetovati sa svojim lekarom. Zbog sastava i specifičnog dejstva ovog proizvoda, nije preporučena istovremena konzumacija citrusnog voća, naročito grejpfruta, kao i proizvoda koji sadrže kofein.

Sastav
Plod gorke narandže, plod divlje borovnice, kopriva, ekstrakt crnog bibera, sa dodatkom jabukovog sirćeta i minerala cinka, hroma i kalcijuma

Proizvođač: Naturprodukt pharma
Brend: Apuretin
Karakteristike: Apuretin Slim je preparat na biljnoj bazi koji na prirodan način ubrzava metabolizam i pomaže pri eliminaciji viška vode iz organizma, pa se može koristiti za smanjenje prekomerne telesne težine.
Osobine artikla: Štiti ćelije od oksidativnog stresa
Osobine artikla: Ubrzava metabolizam
Osobine artikla: Redukuje telesnu težinu