Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Kalkulit sirup 500 ml

Labialfarma Sa
2,016.00 RSD

Kalkulit sirup je prirodan preparat koji sadrži 13 biljnih komponenti koji pozitivno utiče na funkciju bubrega i doprinosi smanjenju rastvaranja i eliminaciji kamenaca i peska iz urinarnog trakta. Koristi se kod kamena u bubregu, kamena u mokraćnoj bešici, mokraćnom kanalu. Može da se koristi kod stanja kao što su nefrolitijaza, cistolitijaza, uretrolitijaza, eliminacije kamena nakon litotripsije i nefrolitotomije i u prevenciji recidiva urolitijaze.

Doziranje i način primene
Prvih sedam dana rastvoriti 30 ml (2 supene kašike) u 1,5 litara vode i popiti tokom dana. Posle prvih 7 dana rastvoriti 15 ml (1 supena kašika) u 1,5 litara vode i popiti tokom dana.

Sastav
Vodeni ekstrakti korena špargle, herbe filantusa, lista i cveta javanskog čaja, peteljki ploda višnje, kukuruzne svile, herbe dimnjače, lista maslačka, cveta hibiskusa, kore krušine, crvene peščanke, lista breze, lista belog jasena, cveta suručice.

Proizvođač: Labialfarma Sa
Brend: Kalkulit
Karakteristike: Kalkulit sirup je efikasno rešenje za osobe koje žele na prirodan način da ublaže i reše probleme koje sa sobom nosi kamen u bubregu, mokraćnoj bešici ili mokraćnom kanalu i da očuvaju zdravlje urinarnog trakta.
Osobine artikla: Pozitivno utiče na funkciju bubrega
Osobine artikla: Doprinosi smanjenju, rastvaranju i eliminaciji kamenaca i peska iz urinarnog trakta

Slični proizvodi