Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Urobitrat instant čaj 21 kesica

Hemofarm
561.60 RSD

Urobitrat instant čaj je biljni napitak prijatnog ukusa koji pospešuje izlučivanje tečnosti iz organizma i ispiranje mokraćnih puteva. Preporučuje se osobama sklonim čestim urinarnim infekcijama i kod sklonosti ka taloženju peska, stvaranju kamena u bubrezima ili mokraćnoj bešici. Čaj može da se pije samostalno ili kao dopuna terapiji navedenih problema urinarnog trakta.

Doziranje i način primene
Sadržaj jedne kesice rastvoriti u 200 ml tople vode neposredno pre primene. Preporučuje se jedna do tri šolje dnevno, a osobama sklonim infekcijama i u akutnim stanjima preporučuje se tri do pet šolja čaja dnevno. Čaj se može upotrebljavati svakodnevno kao dodatak ishrani. Kesice ne treba da koriste deca mlađa od 12 godina, trudnice i dojilje, kao ni pacijenti sa edemom izazvanim srčanom ili bubrežnom insuficijencijom.

Sastav
Ekstrakt lista breze, lista java čaja, herba zlatnice, etarsko ulje morača, dekstroza i aroma karamel, saharin-natrijum, šećer

Proizvođač: Hemofarm
Brend: Urobitrat
Karakteristike: Urobitrat instant čaj ima efekat ispiranja mokraćnih puteva što deluje blagotvorno kod lakših infekcija urinarnog trakta i u sprečavanju nastanka bubrežnog kamenca.
Osobine artikla: Održava pravilno funkcionisanje mokraćnih puteva
Osobine artikla: Ispira mokraćne puteve

Slični proizvodi