Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Autan Family sprej 100 ml

797.00 RSD
+

Autan Family sprej se koristi za zaštitu od insekata. Efikasno odbija komarce stvarajući neprobojnu zaštitnu barijeru na koži. Preparat je u obliku spreja, nakon upotebe se brzo osuši na koži, prijatnog je mirisa, ne iritira, izuzetak su osobe osetljive na sastojke preparata.

Doziranje i način primene

Autan Family sprej se prska na otkrivene delove tela, koji nisu zaštićeni odećom. Pogodan je za zaštitu lica, ali je poželjno izbegavati područje oko oka i usta. Preparat se može primeniti dva puta dnevno, a dejstvo traje četiri sata. Prska se na kožu sa udaljenosti od 15 do 20 cm. Radi produžavanja efekta zaštite preparat se ponovo prska na kožu, ali se ne preporučuje prečesto korišćenje. Mogu ga koristiti odrasli, čak i oni sa osetljivom kožom i deca iznad dve godine. Ne nanosi se na oštećenu kožu i na lakirane površine.

Sastav

Ikaridin (pikaridin) je glavni sastojak preparata. Pored ikaridina u preparatu se nalazi etanol, ekstrakt aloje i glicerin.