Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Autan Family stik 50 ml

662.00 RSD

Autan Famili stick je repelent koji efikasno štiti kožu od uboda dnevnih i noćnih komaraca i drugih insekata. Autan Famili Stick stvara neprobojnu barijeru na koži koja traje 3-4 sata nakon nanošenja. Zahvaljujući posebnoj formuli, istovremeno je izuzetno efikasan i nežan, a samim tim i pogodan za decu i osetljivu kožu. Nakon upotrebe, koža ostaje mirisna i nežna.

Doziranje i način primene

Nanesite proizvod ravnomerno na otvorenu kožu, izbegavajući oči i usta. Ponovite postupak nakon što primetite gubitak efikasnosti. Izbegavajte kontakt sa lakiranim površinama. Ne koristiti za decu mlađu od 2 godine. Ne primenjivati na decu na dlanovima. Ne nanositi na kožu sa jakim opekotinama od sunca, upaljenom ili ispucalom kožom. Samo za spoljnu upotrebu. Prekinite upotrebu u slučaju iritacije. Ne koristite više od 2 puta u roku od 24 sata i izbegavajte prekomernu primenu.

Sastav

Water, Propylene Glycol, PEG-150, Ethanol, Glycerin, Glycerin Oleate, Stearic Acid, Sodium Hydroxide, Fragrance