Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Chicco ulošci za grudi 30 komada

Artsana Spa
530.00 RSD

Chicco antibakterijski tupferi za grudi pružaju zaštitu prilikom dojenja. Poseduju antibakterijsku tkaninu koja obezbeđuje zaštitu grudi prilikom dojenja. Idealni su za korišćenje u osetljivom periodu dojenja kada može doći do iritacija grudi koje mogu ceo period dojenja učiniti bolnim i teškim. Antibakterijska tkanina štiti od bakterijskih infekcija. Anatomski oblikovani tuferi omogućavaju koži da diše, sprečavajući pojavu iritacija. Tanki su i nevidljivi ispod garderobe. Lepljiva traka omogućava da se ulošci za grudi ne pomeraju kada je toplo vreme.

Doziranje i način primene

Svakodnevno, više puta u toku dana.

Sastav

Superapsorbujući materijal upija svu tečnost i sprečava izlivanje, održavajući kožu suvom.

Dodatne informacije

Proizvođač:Artsana Spa
Brend:Chicco
Karakteristike:Anatomski dizajnirani proizvodi, izrađeni od netoksičnog materijana, bez parabena i BPA, kao i bez dodatnih štetnih supstanci koje mogu loše uticati na razvoj deteta.
Osobine artikla:Chicco je italijanski brend sa tradicijom dugom preko 60 godina. Antibakterijski tupferi za grudi pružaju zaštitu prilikom dojenja.
Osobine artikla:Chicco tupferi za grudi idealni su za korišćenje u osetljivom periodu dojenja kada može doći do iritacija grudi koje mogu ceo period dojenja učiniti bolnim i teškim.
Osobine artikla:Broj komada: 30 komada

Slični proizvodi