Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Johnson’s Baby jastučići za dojilje 30 komada

Johnson & Johnson-Fmcg
621.00 RSD

Johnson’s® Baby jastučići za dojilje su za jednokratnu upotrebu i omogućavaju praktično korišćenje dok ste u pokretu. Upijaju vlagu i drže je dalje od kože, za dugotrajnu suvoću. Izuzetno mekan i prozračan unutrašnji sloj stvara osećaj udobnosti na koži. Lepljiva traka obezbeđuje da jastučić stoji na mestu, što osigurava potpunu zaštitu danju ili noću. Dodatni plus je to što je ovaj proizvod dizajniran tako da ne šuška – ne proizvodi zvuk pod odećom, obezbeđujući diskreciju. Pakovanje sadrži 30 komada.

Doziranje i način primene

Skinuti papirni omot sa lepljive trake i staviti jastučiće u običan grudnjak ili grudnjak za dojenje. Menjati jastučiće po potrebi. Pre dojenja, očistiti grudi čistom vodom.

Sastav

Dodatne informacije

Proizvođač:Johnson & Johnson-Fmcg
EAN kod:3574660230734, 5000207004172
Brend:Johnson
Karakteristike:Johnson’s® Baby jastučići za dojilje za jednokratnu upotrebu dizajnirani su za super upijanje, udobnost i potpunu diskreciju u pokretu.
Osobine artikla:Velika moć upijanja.
Osobine artikla:Jastučići su jednostavni za upotrebu.
Osobine artikla:Mekan i prozračan unutrašnji sloj.

Slični proizvodi