Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Novalac AR 1 400 g

Lugar Alneo
1,375.00 RSD

Novalac AR 1 je mlečna formula prilagođena za ishranu odojčadi sa vraćanjem hrane od rođenja do 6. meseca. Mlečna formula je prilagođena i za decu do 12. meseca ako ih majke ne doje ali kao deo mešovite ishrane. Ova mlečna formula je gušća zahvaljujući kukuruznom skrobu, na taj način se sprečava vraćanje hrane bez uticaja na varenje. Zbog kiselog želudačnog pH Novalac AR se zgušnjava tek u želucu, a ne u flašici, što obezbeđuje nesmetano hranjenje odojčeta.

Doziranje i način primene

Pomešati određenu količinu mleka i flaširane vode. Mlečna formula mora biti uvek sveže pripremljena, ostatak treba baciti.

Sastav

Obrano mleko, laktoza, biljna ulja, vitamini A, B1, B2, B6, B12, C, D3, E, K1, niacin, pantotenska kiselina, folna kiselina, biotin, minerali bakar, selen, mangan, jod, cink, gvožđe, magnezijum, fosfor, kalcijum, kalijum, natrijum, aminokiseline holin, taurin, inozitol, L-karnitin, omega - 3 i - 6 masne kiseline.

Dodatne informacije

Proizvođač:Lugar Alneo
Brend:Novalac
Karakteristike:Novalac AR 1 je mlečna formula prilagođena za ishranu odojčadi sa vraćanjem hrane od rođenja do šest meseci. Mlečna formula je prilagođena i za decu do 12. meseci ako ih majke ne doje ali kao deo mešovite ishrane.
Osobine artikla:Adaptirana mlečna formula
Osobine artikla:Hrana za posebne potrebe
Osobine artikla:Smanjuje vraćanje hrane kod odojčadi