Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Pampers Active Value pack 1 Newborn 43 komada

Procter & Gamble
820.00 RSD

Pampers Active newborn 1 pelene su superupijajuće jednokratne pelene koje sadrže tri upijajuća kanala koji pomažu pri ravnomernom raspoređivanju tečnosti unutar pelene. Pružaju i do 12 sati suvoće. Izrađene su od materijala koji diše.

Doziranje i način primene

Namenjene deci koja imaju 2 - 5 kg. Upijaju do 30 puta više tečnosti od njihove sopstvene težine, što znači da jedna pelena može da upije do 3 flašice mleka.

Sastav

Gornji sloj Pampers pelena sadrži losion koji formira vodootporni sloj na površini kože što pomaže zaštiti kože bebe od vlage, urina i fecesa.

Dodatne informacije

Proizvođač:Procter & Gamble
Brend:Pampers
Karakteristike:Miran san omogućuje vašoj bebi da bude društvenija i sa većom pažnjom sutradan. Vaša beba zaslužuje do 12h neometanog sna. Pampers sloj za dodatnu zaštitu tokom spavanja brzo apsorbuje urin i služi kao rezervoar i barijera izmedju unutrašnjosti pelene i kože tako da vlažnost ne izlazi iz pelene i ne budi bebu.
Osobine artikla:U skladu sa bebinim potrebama dobra moć upijanja I prijanjanja
Osobine artikla:Jednokratne pelene za praktičnu upotrebu, lako dostupne
Osobine artikla:Zaštita od curenja, poboljšana higijena