Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Pregnatol Active Folate+Vit B12 for you!, 30 kapsula

4U Pharma Gmbh
768.00 RSD
Uskoro na stanju

Pregnatol Active Folate + Vit B12 je namenjen ženama koje se pripremaju i žele da ostanu u drugom stanju, kao i trudnicama tokom trudnoće. Primena se preporučuje 12 nedelja pre planirane trudnoće i tokom cele trudnoće. Pregnatol Active Folate + Vit B12 sadrži QUATREFOLIC® (aktivni folat). Quatrefolic® je prirodni, aktivni oblik folne kiseline, u obliku prirodne glukozaminske soli. Glukozaminske soli se prirodno nalaze i u našem organizmu. Kao so folne kiseline, folat je oblik u kome se ona prirodno nalazi u namirnicama. Inače, folat i folna kiselina su suštinski iste stvari, s tim što je folna kiselina hemijski, sintetski oblik. Folat spada u grupu vitamina B i on ima izuzetno značajnu ulogu u organizmu, posebno u toku trudnoće. Sintetski oblik, folna kiselina, se slabije apsorbuje i iskorišćava u organizmu, a neke žene je ne mogu iskoristiti uopšte! Vitamin B12 omogućava oslobađanje energije i pomaže apsorpciju folne kiseline.

Doziranje i način primene

Jedna kapsula dnevno

Sastav

600 mcg Quatrefolic® + 1.5 mcg Adenosylcobalamin B12+ 3 mcg Methylcobalamin B12

Dodatne informacije

Proizvođač:4U Pharma Gmbh
Brend:Pregnatol
Karakteristike:Pregnatol Active Folate + Vit B12 sadrži folat i vitamin B12 u prirodnom obliku, koji je aktivan i sigurno se u potpunosti iskorišćava u organizmu. Namenjen je ženama koje se pripremaju i žele da ostanu u drugom stanju, kao i trudnicama tokom trudnoće. Primena se preporučuje 12 nedelja pre planirane trudnoće i tokom cele trudnoće.
Osobine artikla:Neophodan za održavanje ćelijskih funkcija i zdravlja
Osobine artikla:Ima važnu ulogu u produkcija energije
Osobine artikla:Učestvuje u metabolizmu aminokiselina i hormona