Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Colafit 30 kockica

Dacom Pharma
3,000.00 RSD
+

Degenerativne promene kičme i većine zglobova smanjuju radnu sposobnost koja se može poboljšati dodacima ishrani za oporavak oštećenog vezivnog tkiva. U tu svrhu koristi se dodatak ishrani koji sadrži kolagen, kakav je Colafit kockice. Ovaj preparat se preporučuje za regeneraciju ligamenata, tetiva, mišića, nakon ugradnje endoproteze, kod preloma (izgrađuju koštani matriks) i politrauma. Kolagen je gliko-protein spiralne strukture koji daje čvrstinu i stabilnost vezivnom tkivu (cement vezivnog tkiva). Gubitak kolagena negativno se odražava na izgled i funkciju tela, što dovodi do raznih degenerativnih promena (ukočenost, artritis, mišićne povrede, bore, celulit, suvoća kože i kose).

Doziranje i način primene
Jednu sunđerastu kockicu (tabletu) dnevno popiti uz čašu vode ili sažvakati 15 minuta pre obroka. Terapiju koristiti 3 meseca, a prvi efekat se postiže nakon 7 dana uzimanja. Ne konzumirati mleko i mlečne proizvode. Nije namenjen deci mlađoj od dve godine. Mogu ga koristiti trudnice i oboleli od dijabeta.

Sastav
Jedna kockica sadrži 8 mg čistog goveđeg liofiliziranog kolagena tipa I čistoće 99.9%.

Dodatne informacije
Proizvođač:
Dacom Pharma
Brend: Colafit
Karakteristike: Kolagen je jedna od supstanci koja nam obećava očuvanje zdravlja i osnovnih funkcija organizma.
Osobine artikla: Jačanje i regeneracija ligamenata, tetiva i mišića
Osobine artikla: Ubrzava obnavljanje vezivnih tkiva
Osobine artikla: Izgrađuje koštani matriks