Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

O nama

Apoteka “Jonex Pharm” osnovana je 2013. godine na Dedinju. Od samog početka rad apoteke se zasnivao na individualnom pristupu pacijentima i stalnom unapredjivanju znanja i veština zaposlenih. U prijatnoj atmosferi naše apoteke možete dobiti sve informacije i strucne savete koji su vam potrebni.

Naš najveći uspeh je veliki broj naših zadovoljnih pacijenata, a posebno smo ponosni sto oni nisu samo iz Beograda, već i iz drugih gradova Srbije, pa i okolnih država.

S’obzirom da je tržište sve vece, kao i zahtevi naših pacijenata svakodnevno proširujemo asortiman lekova, medicinskih sredstava, dijetetskih suplemenata, medicinske i dekorativne kozmetike kao i bebi opreme.

Pratimo sve inovacije i stalno se unapredjujemo pa smo u skladu sa tim otvorili i on-line apoteku. Naši pacijenti će sada biti u prilici da bilo koje lokacije, u bilo koje vreme da pristupe potrebnim informacijama i obave kupovinu.

Trudićemo se i dalje da opravdamo vaše poverenje i ispunimo vaša očekivanja!

... jer mi brinemo o vama.. 

Vaš Jonex Pharm


Jovana Simić pr JONEX PHARM

MB: 63145238

PIB: 108003631

Nalazimo se u sistemu PDV-a

Adresa: RAŠKA 15, Beograd

Direktor: Јоvana Simić

Kontakt telefon: 064/3007800

Email: apotekajonexpharm@gmail.com