Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Exedol zglobex 30 kapsula

Abela Pharm
1,930.00 RSD
+

Exedol Zglobex je dodatak ishrani koji se preporučuje kod bolnih i upalnih stanja zglobova, kod ukočenosti zglobova, kod oštećenja hrskavice i kod stanja koja prouzrokuju ograničenu pokretljivost tela. Glukozamin ulazi u sastav vezivnog tkiva i u sastav sinovijalne tečnosti u zglobovima; Hondroitin je prirodni sastojak hrskavice zglobova; S-adenozil- L-metionin učestvuje u proizvodnji glukozamina i hondroitina u organizmu; komleks vitamina i minerala doprinose normalnom iskorišćenju kalcijuma i fosfora i normalnom stvaranju kolagena za funkciju hrskavice i kostiju.

Doziranje i način primene
Odrasli: jedna do dve kapsule jednom do dva puta dnevno. Napomena: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Čuvati van domašaja dece. Upozorenja: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka. Nije namenjeno trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina. Potreban je oprez kod dijabetičara. Osobe na terapiji lekovima iz grupe antidepresiva pre upotrebe preparata, treba da konsultuju svog lekara. Osobe koje boluju od bipolarnog poremećaja ne treba da koriste ovaj preparat.

Sastav
Glukozamin sulfat (187,5mg), Hondroitin sulfat (150mg), S-adenozil-L-Metionin (50mg), Vitamin C (12mg), Mangan glukonat (0,75mg), Vitamin D3 (2,5 µg). Ostali sastojci: kapsula (hidroksipropilmetilceluloza, boja: titan dioksid), kukuruzni skrob, sredstva protiv zgrudnjavanja: talk, magnezijum stearat, silicijum-dioksid

Dodatne informacije
Proizvođač:
Abela Pharm
Brend: Zglobex
Karakteristike: Exedol Zglobex je dodatak ishrani koji doprinosi održavanju zdravlja zglobova i normalnom funkcionisanju hraskavica. Zahvaljujući svom kompleksnom sastavu obnavlja hrskavicu zglobova i poboljšava njihovu elastičnost.
Osobine artikla: Čuva elastičnost hrskavice
Osobine artikla: Pomaže kod upalnih stanja i ukočenosti zglobova