Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Krauterhof konjski balzam sa efektom hlađenja - ekstra jak 100 ml

Krauterhof
266.40 RSD
+

Prirodni melem sa ekstra jakim efektom hlađenja nastao po originalnoj nemačkoj recepturi pre više od 100 godina. Preporučuje se za negu kože kod bolova u zglobovima i mišićima, reumatskih bolova, loše periferne cirkulacije, sportskih povreda, upaljenih vena, umora i otoka nogu.

Doziranje i način primene
Pogodan je za masažu i pruža osećaj olakšanja nakon fizičkih aktivnosti.

Sastav
Pored divlje nane koja sadrži veliku koncentraciju mentola, dodatno je obogaćen mentolom za snažniji hladni efekat.

Dodatne informacije
Proizvođač:
Asam Betriebs GmbH
Brend: Krauterhof
Karakteristike: Sa ekstra snažnim dejstvom intenzivno hladi i daje osećaj ledene svežine. Sadrži mešavinu prirodnih analgetika koji pomažu kod bolova u zglobovima i mišićima, reumatskih bolova, sportskih povreda, trenutno pomaže kod umora, upaljenih vena i otoka nogu.
Osobine artikla: Preporučuje se za negu kože kod bolova u zglobovima i mišićima, reumatskih bolova, loše periferne cirkulacije, sportskih povreda, upaljenih vena, umora i otoka nogu
Osobine artikla: Pogodan je za masažu i pruža osećaj olakšanja nakon fizičkih aktivnosti
Osobine artikla: Pored divlje nane koja sadrži veliku koncentraciju mentola, dodatno je obogaćen mentolom za snažniji hladni efekat.