Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Oestrofact E 50 kapsula

Pharmanova
1,425.60 RSD
Na lageru
+

Ovakav oblik hormonske supstitucije je savremen. Zasniva se na standardizovanom preparatu crvene deteline koji sadrži biljne estrogene i vitaminu E kao važan antioksidans. Fitoestrogeni imitiraju dejstvo onih hormona koji nedostaju u organizmu i tako dolazi do ublažavanja nervoze, nesanice i valunga kao prvih simptoma menopauze. Prva poboljšanja su vidljivi već nakon dve nedelje korišćenja preparata a nakon 4 nedelje ispoljava se pun efekat. Značaj nije samo u ublažavanju simptoma već je povoljan efekat na sve organe (koža, kosti, krvni sudovi).

Doziranje i način primene
Kapsule je potrebno uzeti u toku obroka jednom do dva puta dnevno u zavisnosti od izraženih simptoma. Ne smeju ga uzimeti osobe sa istorijom estrogen zavisnih tumora.

Sastav
Standardizovani suvi ekstrakt cveta crvene deteline (20mg izoflavonoida), vitamin E 18mg

Karakteristike: Preparat koji povoljno deluje kod prvih simptoma menopauze. Sadrži prirodne sastojke koji ublažavaju simptome valunga. Vitamin E je važan za zaštitu ćelija od oksidativnih oštećenja.

Osobine artikla: Suzbija simptome poput talasa vrućine i pojačanog znojenja, nemira i nervoze
Osobine artikla: Povećava elastičnost i čvrstinu krvnih sudova i kapilara