Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

MaxMedica Cink-Zn 50 tableta

MaxMedica
417.60 RSD

MaxMedica Cink-Zn sadrži 15mg cinka u jednoj tableti, što predstavlja idealnu dozu za svaki dan. Cink je esencijalni mineral, koji je sastavni deo velikog broja proteina i na taj način je vrlo važan za procese rasta i razvoja. Cink ispoljava antioksidativni efekat, deluje kao imunomodulator i neophodan je za pravilno funkcionisanje imunološkog sistema. Pozitivan efekat ispoljava i na sistem organa za varenje, dok poslednja istraživanja pokazuju da suplementacija cinkom u značajnoj meri smanjuje učestalost respiratornih infekcija, naročito onih uzrokovanih virusima. Cink takođe čuva kvalitet vida, kostiju, kože, kose i noktiju.

Doziranje i način primene
Preporučuje se uzimanje jedne tablete dnevno, uz obrok.

Sastav
Cink 15 mg

Dodatne informacije
Proizvođač:
MaxMedica
Brend: Max Medica
Karakteristike: MaxMedica Cink-Zn tablete pružaju podršku imunskom sitemu i štite organizam od bakterijskih i virusnih infekcija. Cink sadržan u proizvodu pomaže očuvanje kognitivnih funkcija (pamćenje, koncentracija).
Osobine artikla: Samo jedna tableta dnevno
Osobine artikla: Preventivno za jačanje imuniteta, za brži opravak tokom i nakon bolesti