Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Natural Wealth Helirani cink 10 mg 100 tableta

Natural Wealth
921.60 RSD

Cink je neophodan za funcionisanje 100 različitih enzima u organizmu. Povoljno deluje na sazrevanje polnih ćelija, održava normalan nivo testosterona u krvi, ima ulogu u deobi ćelija, važan je kod benigne hiperplazije prostate. Doprinosi zdravlju imunog sistema, kosi, koži sa aknama, smanjuje umor i iscrpljenost. Povoljno utiče na održavanje mentalnih sposobnosti, očuvanju vida, metabolizmu ugljenih hidrata pa je preporuka suplementacija kod starijih.

Doziranje i način primene
Uzimati jednu tabletu dnevno, najbolje uz obrok sa malo vode.

Sastav
Cink (cink-glukonat) 10 mg

Dodatne informacije
Proizvođač:
Natural Wealth
Brend: Natural Wealth
Karakteristike: Cink je esencijalni mineral prisutan u svim organima i tkivima, kao i telesnim tečnostima. Ljudsko telo sadrži 2 do 3 g cinka, najviše u skeletnim mišićima i kostima, a u manjoj meri i u bubrezima, jetri, mrežnjači oka, koži, prostati. Zahvaljujući činjenici da čini važan deo preko 300 enzima (deo je više enzimskih sistema nego svi elementi u tragovima zajedno), cink ima široki dijapazon uloga u organizmu.
Osobine artikla: Za zdravu kosu, kožu i nokte
Osobine artikla: Antioksidativna zaštita