Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

ARTEROprotect® Forte 60 kapsula

Labialfarma Sa
2,333.00 RSD
+

RTEROprotect Forte® je proizvod prirodnog porekla koji doprinosi održavanju normalnih vrednosti holesterola u krvi i utiče na povećenje elastičnosti i prohodnosti krvnih sudova. Ekstrakt crvenog pirinča sadrži Monakolin K koji deluje kao prirodni statin, blokira enzim u jetri i na taj način inhibira sintezu holesterola. Takođe sadrži vitamin K2 koji doprinosi sprečavanju taloženja kalcijuma na zidovima krvnih sudova. Primenom jedne kapsule dnevno efekti su merljivi već nakon 8 nedelja primene.

Doziranje i način primene
1 kapsula dnevno

Sastav
Suvi ekstrakt crvenog pirinča, vitamin C, vitamin K2, vitamin B1

Proizvođač: Abela Pharm
Brend: ARTEROprotect®
Karakteristike: ARTEROprotect Forte® je proizvod prirodnog porekla koji doprinosi održavanju normalnih vrednosti holesterola u krvi i utiče na povećanje elastičnosti i prohodnosti krvnih sudova. Ekstrakt crvenog pirinča sadrži Monakolin K koji deluje kao prirodni statin, blokira enzim u jetri i na taj način inhibira sintezu holesterola. Takođe sadrži Vitamin K2 koji doprinosi sprečavanju taloženja kalcijuma na zidovima krvnih sudova. Primenom jedne kapsule dnevno efekti su merljivi već nakon 8 nedelja primene.
Osobine artikla: Proizvod na prirodnoj bazi efikasan u snižavanju nivoa holesterola u krvi;
Osobine artikla: Sprečava taloženje kalcijuma u krvnim sudovima i povećava njihovu elastičnost;
Osobine artikla: Doprinosi boljoj elastičnosti krvnih sudova

Slični proizvodi