Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Vendoksin kapi 50 ml

Alternativa Medica
1,897.00 RSD
+

Vendoksin kapi održavaju fiziološki protok krvi kroz vene. Povoljno deluju na zid venskih krvnih sudova, čineći ih elastičnijim i smanjuju njihovu propustljivost. Smanjuju već nastali otok, čime se ublažavaju subjektivni simptomi kao što su bol i osećaj težine u nogama. Pomažu kod problema sa hemoroidima, u stanjima posle infarkta i moždanog udara.

Doziranje i način primene
Pre upotrebe promućkati. Popiti pola kafene kašičice (2,5 ml), tri do četiri puta dnevno. Proizvod nije namenjen osobama preosetljivim na bilo koji sastojak, trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina, osobama na antikoagulantnoj terapiji ili sa obolelom jetrom. Pri upotrebi mogu se javiti gastrointestinalne smetnje i alergijske reakcije kada treba obustaviti dalju primenu.

Sastav
Ekstrakt semena kestena, tinktura hajdučke trave, tinktura žive trave, tinktura žutog kokoca, tinktura belog kokoca, tinktura cveta nevena. Sredstvo za ekstrakciju je voćni destilat sa 67-70% etanola.

Dodatne informacije
Proizvođač:
Alternativa Medica
Brend: Vendoksin
Karakteristike: Vendoksin kapi su 100% prirodna tinktura odabranog bilja koja pomaže u održavanju zdravlja vena i kapilara. Blagotvorno deluju na prokrvljenost svih organa.
Osobine artikla: Povoljno deluju na zid venskih krvnih sudova čineći ih elastičnijim, smanjuju njihovu propustljivost
Osobine artikla: Smanjuju već nastali otok, čime se ublažavaju subjektivni simptomi kao što su bol i osećaj težine u nogama