Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Laxomucil forte prašak 7 kesica

Hemofarm
405.00 RSD

Dijetetska vlakna su dragocena za stimulisanje peristaltike creva i upijanje štetnih materija crevnog sadržaja, list sene pojačava pokretljivost creva, laksantno dejstvo se ispoljava šest do 10 sati nakon primene.

Doziranje i način primene

Preporučuje se jedna kesica dnevno, uveče. Sadržaj kesice sipati u čašu, preliti sa 200 ml vode, razmuti i popiti. Laxomucil Forte se preporučuje kod usporene pokretljivosti i otežanog pražnjenja creva usled nedovoljnog konzumiranja svežeg voća i povrća, nedovoljnog kretanja i bavljenja sportom, sprovođenja proteinskih redukcionih dijeta, psihičke napetosti, postojanja fiziološke slabosti creva, posebno česte u poznijim godinama života.

Sastav

Jedna kesica praška za pripremanje napitka sa prijatnim ukusom šljive sadrži 3,26 g praha semene opne azijske bokvice (Plantago ovata) i 15 mg senozida ekstrahovanih iz lista sene (Cassia angustifolia). Laxomucil Forte ne sadrži šećer. Slatkoća potiče od zaslađivača saharin-natrijuma.

Karakteristike: Dijetetska vlakna koja sadrži Laxomucil Forte su dragocena za stimulisanje rada creva i upijanje štetnih materija crevnog sadržaja, a list sene pojačava pokretljivost creva.
Osobine artikla:

  •  Olakšava pražnjenje creva
  •  Biljni preparat


Slični proizvodi