Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Lifeline Vitamin C + cink 20 kesica

Sunlife- Blagoleks
174.00 RSD
+

Vitamin C i cink zajedno doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin C doprinosi redukciji zamora i iscrpljenosti i povećava apsorpciju gvožđa. Neophodan je za sintezu kolagena (koji je gradivni deo zidova krvnih sudova, hrskavice, desni, zuba i kože) i drugih komponenti vezivnog tkiva. Cink je esencijalni mikroelement koji ulazi u sastav više od 70 različitih enzimskih sistema u organizmu. Posebno je značajan u sintezi RNK i DNK. Neophodan je za rast, deobu i sazerevanje ćelija. Značajnu ulogu ima u formiranju kostiju, kao i za aktivaciju vitamina A u procesu vida. Pakovanje sadrži 20 kesica sa praškom, za direktnu primenu bez vode.

Doziranje i način primene
Uzimaju se jedna do dve kesice dnevno. Sadržaj kesice se uzima polako, na jezik, u nekoliko porcija, rastopi se u ustima i proguta. Nije potrebno uzimati dodatnu tečnost. Prekomerna upotreba može dovesti do laksativnog efekta.

Sastav
Vitamin C 250 mg, ekstrakt ploda acerole 50 mg, cink 5 mg

Dodatne informacije
Proizvođač:
Sunlife- Blagoleks
Brend: Lifeline
Karakteristike: Vitamin C i cink, doprinose funkciji imunog sistema, redukciji zamora i iscrpljenosti. Preparat sadrži ekstrakt ploda acerole koja je prirodan izvor vitamina C i ima antioksidativno dejstvo. Cink deluje antiviralno.
Osobine artikla: Doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema
Osobine artikla: Brza i direktna primena bez tečnosti
Osobine artikla: Jedna kesica dnevno