Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Hipp čaj za dojilje 200 g

Hipp
780.00 RSD

Hipp čaj za dojilje razvijen je za period posebnih potreba pri kraju trudnoće i tokom perioda dojenja. Sadrži mešavinu biljaka kao što su kim, komorač i anis koje stimulišu stvaranje mleka. Pored toga, čaj ima prijatan ukus i pomaže u unosu dovoljne količine tečnosti potrebne u periodu dojenja. Ne sadrži gluten, pa je pogodan za osobe koje su osetljive ili alergične na gluten.

Doziranje i način primene

Hipp čaj za dojilje se priprema tako što se četiri kafene kašike čaja dodaju u 200 ml prokuvane mlake vode i promešaju. Preporučuje se da se tokom dojenja dnevno popiju dve do tri šolje Hipp čaja za dojilje. Nakon otvaranja, upotrebiti ga u roku od tri meseca.

Sastav

Ekstrakt matičnjaka, ekstrakt koprive, ekstrakt kima, ekstrakt anisa, ekstrakt komorača, ekstrakt kozije rute.

Dodatne informacije

Proizvođač:Hipp
Brend:Hipp
Karakteristike:Hipp čaj za dojilje je proizvod koji se preporučuje pred kraj trudnoće i mamama koje doje jer odgovara njihovim povećanim potrebama za unosom tečnosti odgovarajuće količine i sadržaja u cilju pospešivanja lučenja mleka.
Osobine artikla:Jednostavna i brza priprema
Osobine artikla:Ne sadrži gluten

Slični proizvodi