Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Novalac 2 400 g 6+ meseci

Lugar Alneo
1,087.00 RSD
+

Novalac 2 mlečna formula prilagođena je za ishranu odojčadi stariju od šest meseci. Deo je mešovite ishrane, ali se u prvih šest meseci života ne sme upotrebljavati kao zamena za majčino mleko. Pogodna je kao dopunska hrana ako dojenje nije dovoljno i kao prelazna hrana nakon upotrebe Novalac 1 početne mlečne formule za odojčad. Univerzalna mlečna formula Novalac 2 ima sličan sastav kao majčino mleko. Sadrži sve proteine, masti, ugljene hidrate, aminokiseline, vitamine i minerale koji su odojčetu potrebni za zdrav razvoj i rast.

Doziranje i način primene

Do vrha napunjena i do ruba poravnata priložena merica sadrži 4,3 g mlečne formule Novalac 2.

Jednu mericu rastvorite u 30 ml vode.

* kao deo mešovite ishrane

Sastav
 U skladu je sa evropskim direktivama o dečijoj mlečnoj hrani, ne sadrži genetski modifikovane organizme (GMO), a ni gluten.

Dodatne informacije

Proizvođač:Lugar Alneo
Brend:Novalac
Karakteristike:Novalac je adaptirana formula koja zadovoljava sve potrebe bebe i obezbeđuje dobar rast i razvoj. Bebe ga lako prihvataju zbog blagog i prijatnog ukusa.
Osobine artikla:Dodate omega - 3 i omega - 6 masne kiseline su važne za optimalan razvoj vida i mozga odojčeta
Osobine artikla:Dopuna raznovrsnoj prehrani