Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Mamavit Plus 30 kapsula

Pharmaswiss
1,720.00 RSD

Mamavit Plus je preparat koji zadovoljava povećane potrebe za vitaminima, mineralima i oligoelementima kod žena pre, tokom i posle trudnoće, kao i kod fetusa i odojčeta. U svom satavu sarži folnu kiselinu i omega kiseline neophodne za pravilan razvoj mozga i vida fetusa i odojčeta. Sadrži antioksidante, koji neutrališu dejstvo slobodnih radikala i gvožđe kojim se prevenira anemija.

Doziranje i način primene

Jedna kapsula dnevno, najbolje tokom obroka.

Sastav

Omega - 3 riblje ulje, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, niacin, pantotenska kiselina, biotin, vitamin B12, vitamin C, vitamin D3, vitamin E, mangan, bakar, jod, selen, gvožđe, cink, vitamin A, magnezijum.

Dodatne informacije

Proizvođač:Pharmaswiss
Brend:Mamavit
Karakteristike:Mamavit Plus kapsule, preparat koji nadoknađuje potrebnu količinu vitamina i minerala ženama koje planiraju trudnoću, trudnicama kao i porodiljama, isto tako pomaže fetusu i odojčetu u njihovom pravilnom rastu i razvoju.
Osobine artikla:Doprinosi smanjenju rizika od defekata neuralne tube
Osobine artikla:Doprinose pravilnom razvoju mozga i vida fetusa i odojčeta

Slični proizvodi

SOLGAR Prenatal  120kom Ušteda 20%
Ušteda 20%
4,063.00 RSD 3,250.40 RSD