Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

FILLERINA- Intenzivni tretman Grade 3

Fillerina
10,440.00 RSD
Na lageru
+

Dermo- kozmetički filer tretman za kućnu upotrebu.

Sastoji se iz:

14 doza (2 ml svaka) dermo- kozmetičkog gustog gela + 14 doza (2 ml svaka) hranjivog filma + 2 precizna aplikatora. Efekat punoće sa 12 hijaluronskih kiselina sa različitim molekulskim masama. Efekat zgušnjavanja sa 3 kolagena i 2 elastina. Za depreesije kože (starosne bore i linije ekspersije), za volume jagodica i usana. Pomaže učvršćivanju struktura kože kao što su kolagena vlakna, elastična vlakna i ekstracelularni matriks.

 

DELOVANJE:

– Početne bore i linije ekspresije.

– Početne starosne bore i neujednačen mikroreljef.

– Početne depresije i istrošenost tkiva.

– Koža smanjene debljine, gustine i plastičnosti.

– Početni znaci opuštenosti.

– Potreba za većim volumenom jagodica i usana.

 

NAČIN UPOTREBE:

Fillerina 12HA Densyfying- Filler intenzivni tretman bi se trebao koristiti svaki dan, 14 dana, ujutru ili naveče, u zavisnosti od ličnih potreba i navika, nanoseći 2 ml gustog filer gela (Boca broj 1) na bore, na upadljivi mikroreljef i na područja koja zahtevaju posebnu punoću (jagodice, usne). Da bi se unapredio efekat Fillerine, preporučuje se nanošenje na čistu kožu, bez sebuma i nečistoća.

Nanošenje se vrši pomoću posebnog dispenzera / aplikatora, koji omogućava sakupljanje dve odvojene količine proizvoda od 1 ml (što ukupno iznosi 2 ml po nanošenju) i precizno ispuštanje na željena područja. Filer gel treba ostaviti da deluje 10 minuta kako bi aktivni sastojci “popunili” željena područja. Koristeći dlanove ili prste utapkajte preostali deo proizvoda kako biste dovršili nanošenje.

Ne primenjujte rotacione masaže ili pokrete kako biste izbegli moguće stvaranje površinskih ostataka. Svaki osećaj napetosti kože je posledica delovanja proizvoda. Zatim nanesite hranjivi film (Boca broj 2) koji obezbeđuje dovoljnu količinu hidratantnih i hranljivih supstanci, i omogućava završetak nanošenja filera uz maksimalan užitak za kožu, lice i vrat. Izvucite 1-2 ml hranljivog filma, kao što je preporučeno, i nanesite preko cielog lica i vrata.

Da biste pomogli dejstvu proizvoda, poželjno je da popijetei dvie čase vode pre nanošenja filer gela.

 

Instrukcije za otvaranje:

Filerina boce (broj 1 i 2) su hermetički zatvorene specijalnim metalom i plastičnim sistemom za otvaranje. Strana na kojoj se otvara označena je sa dve strelice: podignite plastični disk prateći strelice i lagano povucite nagore, a zatim okolo skinite preostali metalni zatvarač. Uklonite gumeni čep i odložite ga, zatim izvucite željenu količinu proizvoda. Nakon otvaranja, zatvorite bocu koristeći plastični čep koji se nalazi u kutiji ( boci ).

Jačina: Stepen 3.