Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Immuno sirup 200 ml

Pharmalife
934.56 RSD
+

Immuno sirup se preporučuje kod dece i tinejdžera za jačanje imuniteta i povećanje otpornosti organizma. Veoma efikasnim se pokazao u toku akutnih, hroničnih i čestih virusnih i baterijskih infekcija, atopijskog dermatitis, rinitisa, astme, ekcema, herpes infekcija, epidemije gripa (u svim stanjima oslabljenog imuniteta).

Doziranje i način primene
Pre upotrebe, potrebno je sirup promućkati zbog mogućnosti stvaranja taloga. Preparat je najbolje koristiti pre obroka, može se staviti u čašu vode, soka ili čaja. Proizvod može da se upotrebljava kontinuirano tri meseca, dva do tri puta godišnje. Doziranje u zavisnosti od uzrasta: Deca od 1 do 3 godine: 10 ml dnevno uz preporuku lekara. Deca od 3 do 10 godine: 15 ml dnevno. Deca starija od 10 godine: dva puta dnevno po 20 ml. Od trenutka otvaranja bočice, sirup treba iskoristiti u roku od 30 dana.

Sastav
Organski vezan helirani cink (cink-glukonat), organski helirani bakar (bakar-glukonat), prirodni vitamin C u kompleksu sa bioflavonoidima šipurka, vitamin E, vitamin B6, ekstrakt korena astragalusa, ekstrakt korena sibirskog žen-šena.

Dodatne informacije
Proizvođač:
Pharmalife
Brend: Pharmalife
Karakteristike: Immuno sirup je važan za jačanje imuniteta kod dece već od prve godine života. Preporuka je da se daje deci koja su sklona čestim respiratornim infekcijama (virusnim, bakterijskim), pre i posle operacije krajnika.
Osobine artikla: Jedinstvenog prirodnog sastava