Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Magma gaba forte 750 mg 30 kapsula

Div Lek Doo
1,200.00 RSD

Magma Gaba forte je preparat koji sadrži aminokiselinu Gama-aminobuternu kiselinu, koja učestvuje u prenosu impulsa između nervnih ćelija, te je izuzetno važna u odvijanju normalnih moždanih aktivnosti. Doprinosi normalizaciji dinamičkih procesa u mozgu, poboljšava kvalitet mišljenja i pamćenja i vrši blago psihostimulativno dejstvo, pozitivno utiče na ponovno uspostavljanje motorne aktivnosti govora, nastale usled poremećaja moždane cirkulacije, poboljšava oslabljeno pamćenje, deluje na memoriju, usporava demenciju.

Doziranje i način primene

Odrasli jedna kapsula na dan pre obroka. Kod mučnina prilikom putovanja potrebno je uzeti jednu kapsulu. Uobičajeno proizvod se uzima u trajanju od dve do tri nedelje pa do dva do šest meseci, i po potrebi se ponavlja.

Sastav

Gama-aminobuterna kiselina, magnezijum stearat, tvrda želatinska kapsula.

Karakteristike: 

Magma Gaba Forte je preparat koji poboljšava motorne i govorne aktivnosti posle moždanog udara, smanjuje mučninu prilikom putovanja i usporava demenciju.

Osobine artikla:

Poboljšava kvalitet mišljenja i pamćenja i vrši blago psihostimulativno dejstvo

Osobine artikla: 

Usporava demenciju


Slični proizvodi