Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Arteroprotect® Metabolic, 30 kesica

Abela Pharm
1,584.00 RSD

ARTEROprotect® Metabolic je proizvod prirodnog porekla koji doprinosi održavanju normalnih vrednosti holesterola u krvi, smanjenju telesnu masu i reguliše nivo šećera u krvi. Bioaktivni sastojak, suvi ekstrakt korena Amorphophallus konjac K. Koch standardizovan na 90% glukomanana, je dijetno vlakno niske energetske vrednosti, rastvorljivo u vodi. Glukomanan vezuje za sebe veliku zapreminu vode koju pretvora u viskoznu gel masu. Kada se primeni pre obroka, glukomanan bubri, povećava svoju zapreminu u želucu i na taj način povećava osećaj sitosti, što može doprineti smanjenju telesne mase. Osim toga glukomanan smanjuje apsorpciju masti iz hrane i dovodi do usporenog pražnjenja želuca što utiče na bolju regulaciju nivoa glukoze u krvi i njene postprandijalne skokove. ARTEROprotect® Metabolic sadrži i suvi ekstrakt crvenog pirinča koji obuhvata niz sastojaka koji mogu pomoći u snižavanju vrednosti holesterola. Ekstrakt sadrži 14 različitih monakolina među kojima je najznačajni Monakolin K iz crvenog pirinča. Monakolin K deluje kao prirodni statin, blokira enzim HMG-CoA reduktazu i na taj način inhibira sintezu holesterola u jetri. Jedna kesica ARTEROprotect® Metabolic obezbedjuje 10 mg Monakolina K na dan koji dokazano smanjuje vrednost holesterola. Vitamina K2 doprinosi sprečavanju taloženja kalcijuma na zidovima krvnih sudova. Dodatnoj zaštiti srca i krvnih sudova doprinose vitamin C i vitamin B1, koji podstiče stvaranje kolagena.

Doziranje i način primene
1 kesicu dnevno razmutiti u 200 ml vode uz neprekidno mešanje. Odmah ispiti pripremljeni napitak i nakon toga popiti još jednu čašu vode.

Sastav
Glukomanana, Monakolin K, vitamin K2 i vitamin C, vitamin B1


Proizvođač: Abela Pharm
Brend: ARTEROprotect®
Karakteristike: Prirodni proizvod na bazi ekstrakta crvenog pirinča i vitamina K2 koji doprinosi regulaciji nivoa holesterola u krvi i povećanju elastičnosti krvnih sudova. Pored ovih sastojaka proizvod sadrži glukomanan - dijetno vlakno koje povećava osećaj sitosti i doprinosi smanjenju telesne mase. Takođe, glukomanan ima pozitivan efekat na regulaciju nivoa šećera u krvi i smanjuje apsorpciju holesterola iz hrane. Proizvod se posebno preporučuje gojaznim osobama sa povišenim vrednostima holesterola, kao i osobama sa povišenim vrednostima šećera u krvi i metaboličkim sindromom.
Osobine artikla: Povećava osećaj sitosti i doprinosi sniženju telesne mase;
Osobine artikla: Prirodni proizvod efikasan u snižavanju nivoa holesterola u krvi;
Osobine artikla: Doprinosi regulaciji nivoa glukoze u krvi;

Slični proizvodi