Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Normolip 5 forte 60 kapsula

E.S.I.
1,728.00 RSD

Normolip 5 forte duo je dodatak ishrani koji svojim dejstvom utiče na normalan nivo holesterola i triglicerida u organizmu, tako što smanjuje apsorpciju holesterola unetog putem hrane i smanjuje nivo holesterola koji se prirodno stvara u organizmu.

Doziranje i način primene
Pakovanje sadrži 60 kapsula, i namenjen je za oralnu upotrebu kod odraslih osoba. Preporuka je jedna kapsula na dan, uveče pre spavanja, uz čašu vode. Pacijenti koji koriste statine, varfarin, hemofiličari ili oni koji čekaju zakazanu operaciju ne bi trebalo da uzimaju ovaj proizvod. Dijabetičari bi trebalo da se pre upotrebe konsultuju sa svojim lekarom.

Sastav
Glavna aktivna komponenta Normolip 5 forte duo kapsula je monakolin K izolovan iz fermentisanog crvenog pirinča. Proizvod još sadrži i gama orizanol, koenzim Q10, polikozanole i hrom. Ne sadrži laktozu, gluten ni derivate mleka i pogodan je za upotrebu kod vegeterijanaca.


Proizvođač: E.S.I.
Brend: E.S.I.
Karakteristike: Normolip 5 forte duo je dodatak ishrani namenjen odraslim osobama na biljnoj bazi, koji pomaže u održanju normalnog nivoa holesterola i triglicerida u organizmu, pri čemu ne utiče negativno na jetru.
Osobine artikla: Smanjenje apsorpcije holesterola unetog hranom
Osobine artikla: Smanjenje stvaranja holesterola koji proizvodi sam organizam

Slični proizvodi