Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Chirofol 500 20 tableta

Nutrilinea
2,822.40 RSD

Chirofol 500 tablete se koriste u slučajevima povećanih potreba ili u nedostatku D-hiro-inozitola, folne kiseline, vitamina B12 i mangana. Efikasan je u tretmanu insulinske rezistencije, sindroma policističnih jajnika, povećanja stope ovulacije, regulisanja mentrualnog ciklusa, kao i u terapiji akni (bubuljica). Inozitol doprinosi iskorišćenju glukoze od strane našeg organizma, a folna kiselina je neophodna za rast i deobu ćelija. U posebnim stanjima (trudnoća), dnevne potrebe za folnom kiselinom su povećane, pa se moraju unositi u vidu dodataka ishrane. Vitamin B12 održava energetski metabolizam, smanjuje umor i iscrpljenost, a mangan štiti ćelije od oksidativnog stresa i ima zajedničko dejstvo sa inozitolom.

Doziranje i način primene
Chirofol tablete se uzimaju jedna na dan. Kontraindikovane su kod osoba koje uzimaju antidepresive iz grupe SSRI (selektivni inhibitori preuzimanja serotonina) i agonista 5HT-receptora (sumatriptani), kao i kod dece.

Sastav
Jedna tableta sadrži: D-hiro-inozitol 500 mg, folna kiselina 200 µg, vitamin B1 1.25 µg, mangan 1 µg.


Proizvođač: Nutrilinea
Brend: Chirofol
Karakteristike: Chirofol 500 tablete predstavljaju novi vid terapije policističnih jajnika. Može se koristiti sam ili u kombinaciji sa konzervativnom terapijom.
Osobine artikla: Inovativni vid terapije policističnih jajnika
Osobine artikla: Normalno funkcionisanje nervnog sistema
Osobine artikla: Održava normalan energetski metabolizam