Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Regulex 30 kapsula

Zhejiang Conba Pharmac
907.20 RSD

Regulex kapsule predstavljaju dodatak ishrani koji se koristi kod dijabetičara za poboljšanje kontrole nivoa šećera i lipida u krvi. Utiču na regulaciju glukoze u krvi i usporavaju komplikacije dijabetesa. Umanjuje oštećenje endokrinog pankreasa, jetre i bubrega uzrokovanih dijabetesom. Regulex smanjuje nivo ukupnog holesterola i triglicerida u krvi, pa na taj način dodatno štiti krvne sudove od daljih komplikacija (ateroskleroza, infarkt miokarda ili mozga)

Doziranje i način primene
Upotreba Regulex kapsula je dva puta na dan prvih mesec dana, nakon toga jedna kapsula dnevno. Napomena: Regulex kapsule nisu namenjene osobama preosetljivim na neki od sastojaka, deci mlađoj od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Oprez kod pacijenata koji su na oralnim antidijabeticima ili insulinu zbog potencirnja dejstva.

Sastav
Ekstrakt velike gnojištarke (Coprinuscomatus, Agaricaceae) i biljna celuloza

Proizvođač: Zhejiang Conba Pharmac
Brend: Regulex
Karakteristike: Regulex kapsule direktno povećavaju lučenje insulina stimulacijum ćelija pankreasa, povećavaju osetljivost ćelija na dejstvo insulina pa tako smanjuju insulinsku rezistenciju.
Osobine artikla: Smanjuju rezistenciju insulinskih receptora povećavajući osetljivost ćelija na dejstvo insulina
Osobine artikla: Usporavaju proces varenja ugljenih hidrata u crevima i sprečavaju brz ulazak glukoze u krvotok