Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Bio-kult Candea 60 kapsula

Probiotics Internation
2,095.20 RSD
+

Bio-kult Candea je prirodni dodatak ishrani koji se koristi za lečenje infekcija izazvanih gljivicom kandida, koje najčešće nastaju usled stresa, pada imuniteta, posle bolesti ili uzimanja nekih lekova. Svojim sastavom potpomaže imunitet digestivnog sistema i time sprečava prekomerni rast kandide.

Doziranje i način primene
Bio-kult Candea je namenjen odraslim osobama, za oralnu primenu. Preporuka je dve kapsule na dan, uz glavni obrok ili posle jela. Osobe koje su na hroničnoj terapiji se moraju konsultovati sa lekarom pre upotrebe Bio-kult Candea kapsula, zbog ekstrakta semena grejpfruta koji ovaj preparat sadrži.

Sastav
Bio-kult Candea kapsule u svom sastavu sadrže sedam probiotskih kultura iz roda Lactobacillus, Streptococcus i Bifidobacterium, ekstrakt semena grejpfruta i ekstrakt belog luka. Ne sadrži gluten, ali može sadržati u tragovima soju i mleko.


Proizvođač: Probiotics Internation
Brend: Bio Kult
Karakteristike: Bio-kult Candea je prirodni proizvod koji se koristi u terapiji infekcije izazvane gljivicom kandida. Aktivnim sastojcima zajedno jačaju prirodnu zaštitu digestivnog sistema protiv kandide.
Osobine artikla: Prirodna odbrana organizma protiv prekomenog rasta kandide